Kínai ajtó zárcsere szükséges?

Kínai ajtó zárcsere
Kínai ajtó zárcsere

Kínai biztonsági ajtók manapság a legelterjedtebb védelmi eszközként
alkalmazzák Budapest területén az alacsony ára illetve esztétikai külleme alapján.
Ebben a kategóriában találhatóak a elsősorban kedvező áruk miatt  igen elterjedtnek mondható acél biztonsági ajtók. (Kínai acél ajtó, Kínai biztonsági ajtó, Hisec ajtó , Mexim ajtó, Sec Doors, távol keleti ajtó, stb… )
Azonnal pótolható a lakótelepi ingatlanok bejárati ajtaja átalakítás nélkül, végül is ha logikusan gondolkodunk és a piaci szegmenst nézzük akkor az ajtó cseréje a legjobb döntés és minden egyes részlet mellette szól.
Ám a lakótelepi ajtók zöme általában 2 – 3 záródási pontokkal ellátott és általában hevederzárral felszerelt így még akkor is több biztonságot nyújtanak ha 30 éve szolgálnak. Ráadásul belső szerkezetük meg egyezik,
ugyan az a méh sejt szerkezetű karton papír szigetelő anyag található meg mind két esetben.

Kínai, Hisec ajtók probléma forrásai

A fent nevezett ajtókról az internetes fórumokon lehet hideget ,
meleget találni, és megannyi videót a nyitásáról kulccsal illetve kulcs nélkül, konzerv nyitóval, baltával. Nem állunk egyik tábor mellé sem, és nem favorizáljuk a csapatok táborát azonban egy dologban mindenki egyetért, mégpedig, hogy az ezekben az ajtókban ugyan úgy megtalálható zár, kilincs és zárbetét ugyan úgy kopó alkatrésznek tekintendő mint bármilyen más ajtó esetén.
A legnagyobb szembe tűnő különbség leginkább abban mutatható ki, hogy ezekben az úgynevezett biztonsági ajtókban olyan zártestet, zárbetétet és Kínai Hisec kilincset alkalmaztak a gyártók amely minden Európában használatos szabványt semmibe vesz és a szabvány méretet át íveli.
Ezért nem kompatibilis hozzá egyetlen hazai piacon fel lelhető zártest, zárbetét, kilincs veret. Sőt tovább megyek egy Kínai ajtó zárcsere alkalmával még a zárbetét helyét is át kell alakítani,mert nem fér bele az Europrofil cilinder betét. 
De a védelmi szempontjából a Mabisz minősítése is alacsony  kategóriába sorolható melynek nyitási ideje  Kb három – hat  perc sajnos ezt nem kell tesztelni hiszen nap mint nap felkeresnek minket ilyen típusú munkákkal melynek folyamata már rutinszerű.
Gazdagréten végzett zárcsere során volt, hogy egy lakóépületen belül 3 ilyen típusú ajtót is feltörtek ezzel a módszerrel.
Az utóbbi napokban hetekben kétszer háromszor  nagyobb lett a kulcs nélküli nyitással kivitelezett betörések száma Budapest területén mely ugyan csak a silány minőségnek tudható be.
Sok esetben az ajtó saját kódoló kulcsát használják az illetéktelen behatolók a bejutás reményében nagy nyitási aránnyal.
Ebben az elcsépelt helyzetben még olaj a tűzre ha gúnyt űzünk azokból az ügyfelekből akik ilyen  vagy ehhez hasonló Kínai ajtóval rendelkeznek, mert így vették az új építésű lakásukat vagy nem kellő körültekintés
miatt erre a típusra esett a választásuk.
Mi inkább segítséget próbálunk nyújtani, hogy ebből a végtelennek tűnő helyzetből lábra lehessen állni mégpedig a zárcsere Budapest szolgáltatásainkkal.
 

Kínai ajtóval kapcsolatos szolgáltatásaink

 

 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

 • KÍNAI AJTÓ ZÁR PÓTLÁSA

 • KÍNAI AJTÓ KILINCS CSERE

 • KÍNAI AJTÓ FELSŐ ZÁRCSERE

 • KÍNAI AJTÓ PAJZS SZERELÉS 

 • KÍNAI AJTÓ BEÁLLÍTÁS

 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

 • KÍNAI AJTÓ ZÁRNYITÁS

 • KÍNAI AJTÓNYITÁS

 • KÍNAI AJTÓ ZÁRJAVÍTÁS

 • HISEC AJTÓ ZÁRSZERVIZ

 • HISEC AJTÓ ZÁRCSERE

 • 06 70 2000 400 NON STOP

 
Módunkban áll az ajtó középső zárszerkezetének cseréje, valamint a kisegítő alsó -felső zárszerkezet cseréje,a felső kisegítő zárcsere, cilinder védő gyűrű cseréje illetve magas Mabisz minősítésű zárbetétek cseréje is.
Rejtett költségtől kiszállási díjtól mentesen fix áron dolgozunk az év minden napján!

Érdeklődjön a Non stop szolgálati telefonszámon az ön által kiajánlott munkára, illetve ha több tartalmat szeretne kapni a Kínai ajtó alkatrész előnyei és hátrányairól nézzen be hozzánk.
Kínai ajtó zárcsere Budapest területén egy órán belül elérhető garanciával!


Kínai ajtó és a biztonságos otthon kezdete

 

Esztétikusabb egy 30 éves panelházi bejárati ajtónál de csak ránézésre, a belső szerkezet általában meg egyezik ,ugyanaz a méh sejt karton papír található merevítésként mint az elődeinél csak új köntösbe helyezve.
A  “biztonsági ajtó” piaci értéke 40.000 – 65.000 Ft körül mozog beépítés nélkül és ebben az értékeben bele van foglalva az ajtó anyaga és zárszerkezete illetve a zárbetétek némely ajtónál két darab és nem utolsó sorban a zártestek,világítós kilincsveretek, kitekintő, zsanérok.

A szerelési költsége kb ugyan ekkora költséget tesz ki.Meg kell említenem továbbá,hogy néhány kőműves szakember kb ugyan ennyi összeget kér el a beszerelésért ezért az olcsó Kínai biztonsági ajtónk már is több mint a felét súrolja egy trezor záras páncél ajtónak ami szereléssel együtt cirka 200.000 forint+áfa
Elvileg a Kínából ide érkezése és a szállítása na meg a 27 % áfa is bele foglaltatik az ajtó teljes értékében.
Felmerülhet bennünk ,hogy mekkora biztonságtechnikával rendelkezik a zárbetét?
Illetve milyen biztonságosan tárolhatunk otthonunkban bármilyen értékes eszközt?Ha hasonló költségért egy komolyabb minősítésű zárbetét kerül ekkora költségbe mely Mabisz 6 minősítésű?
Nyilvánvaló a legjobb megoldás lehet a Hisec Kínai ajtózár csere mely növeli a bejárati ajtónk biztonsági szintjét. 
Ez a pont az ahol minden józan gondolkodású ember tervez, és mi ebben segítünk zárszerelés árra vonatkozóan.
Egy jobb minőségű zárbetét a fentieket összefoglalva meghaladhatja az ajtó értékének 30- 40 % is ha mind kettő zárat le cseréjük ott vagyunk az ajtó teljes értékének a magaslatán. Ebben az esetben azt ajánljuk,
hogy váltsuk ki a biztonságot ajtórács szerkezettel mely meg állja a helyét a betörés során, az ajtó pedig legyen az esztétika része.

.

Kínai ajtóval kapcsolatos infók

Sajnos a mi kis hazánkban inkább a trehány minősítetlen termékek találnak gazdára pedig ízléses és minőségben gazdagabb kivitelek is megtalálhatóak a piacon.
Természetesen ezen  termékek árai magasabb kategóriát képviselnek ezért a forgalmazók  nem szponzorálják a minőséget illetve sok  ügyfél 20.000 – 30.000 forinttal drágább ajtót már el sem tud képzelni otthona védelmére.
A betörésvédelmi módszerek alapját a mechanikai védelem képezi, és erre épül valamennyi komolyabb biztonságtechnikai megoldás.

Alapvető elem a biztonsági rács, amelynek révén a hagyományos, egyszerűen feltörhető ajtó hozzáférhetetlenné válik.
Ilyesmit pár tíz ezer forinttól kezdődően szereltethetünk be, viszont nem kell egy vagyonért kicseréltetni régi ajtónkat.
Szerintem a Kínai biztonsági ajtó fele annyi idő alatt nyitható mint a fent nevezett termék.
A következő fokozat a biztonsági ajtó, amelynek rendszere teljesen megegyezik a rácsos ajtóéval.
Ezek minden esetben reteszre merőleges statikus ellenállásúak, amelynek nagyságát kiló newtonban meg is adják: ez a szám mutatja meg, hogy a zárszerkezet retesze, azaz a kulcs által mozgatott zárnyelv milyen ellenállású.
Azt is megszabják, hogy az ajtólap az áttörésnek mennyire álljon ellen: az etalon a négy centiméter vastagságú tömör keményfa szilárdsága.
A biztonsági ajtók zárszerkezetét ugyan úgy védeni kell, hiszen akármilyen jó minőségű maga a zár, semmit nem ér, ha feszegetésre kifordul.
A valóban jó minőségű biztonsági ajtót 200 ezer forinttól szerezhetünk be.
Sajnos ezen az oldalon is sok megválaszolt kérdés van melynek sokasága le alacsonyítja a HISEC ajtó gyártóit  és  szerelőit illetve forgalmazóit. Az alábbi linket több tartalom érhető el ez ügyben : http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__2295723-hi-sec-acel-biztonsagi-ajto-velemenyek

Kínai ajtó betörés utáni helyreállítása

Ha már megtörtént a betörés akkor nincs más teendőnk mint a Rendőrségi helyszínelés hosszú percek alatt végzendő munkássága alatt eldönthetjük hogyan haladunk tovább a biztonság útján. Betörés utáni zárcsere munkálatai rá világítanak a hiányosságokra és utat mutat ebben az elcsépelt helyzet Önöknek. Persze ha hisznek bennünk, bennünk akik százharminc ezer órát töltöttünk el ebben a szakmában és láttunk megannyi módszert, trükköt, alkalmazást a betörések kivitelezéséhez.

Megállítani nem lehet azt aki elszánt és feni a fogát az értékeinkre mert vagy velünk vagy nélkülünk meg fogja szerezni, ám nem mindegy milyen áron! Ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy ne könnyű préda legyen az Önök megtakarításai.

Kínai ajtó vásárlása elcsépelt helyzetben 

Kedves ügyfelünk átgondolt kommentárét olvashatják az alábbi sorokban aki a meggondolatlanságból felocsúdva cselekedett a jövőjére nézve:

 

Kovács Zoltán biztonsági ajtó vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai ajtó  volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá,
miután fél éven belül akadni kezdett a zár.

Ráadásnak viszont egy kis Boldog Ügyfél is van az ajtócserével végződő sztoriban eldugva, mert élnek még korrekt zárasok ebben a zord világban.

Nemrégiben kis családunk elhatározta, hogy tekintettel a környékünkön (VII. ker.) kiemelkedően rossz közbiztonsági helyzetre, áldozunk a vagyonvédelem oltárán, és beszereltetünk egy biztonsági ajtót.
Miután sajnos manapság minden forint számít, így szerettük volna ezt a projektet 100.000.- alatt megúszni. Nem sikerült… 

Kb. egy hetes keresgélés után, megtekintve az ezzel foglalkozó cégek, valamint a barkácsáruházak kínálatát, egy barkácsáruházas,
“német” (az eladó szerint, mert a benne lévő zárbetét az…) 16 ponton záródó biztonsági ajtó mellett döntöttünk.
Miután az ajtót megvásároltuk (69.900.-) majd hazavitettük (5.000.-), nekiálltunk szerelőt keresni. 

Ekkor ért minket az első kellemetlenség, mert az általunk megkeresett ajtószerelők 99%-a nem vállalta az ajtó beszerelését, mert szerintük az kínai biztonsági ajtó ,
és nem tudnak a szerelésre garanciát vállalni a silány minőség miatt. Végre találtunk egy kőművest, aki hajlandó volt az ajtót beszerelni, és szó se róla, a végeredmény igen szemrevaló lett.
A díszlécek felhelyezése után már már esztétikusnak mondható volt.
Bár a szerelés során derült ki, hogy az ajtó (az eladó tájékoztatásával szöges ellentétben) nem felel meg a magyar szabványos lakótelepi ajtók méretének, ezért betont kellett vágni, mégis impozáns és
betörésbiztos ajtónk lett végre valahára. 

A család megnyugodott, mindenki boldogan fűzte fel a kulcskarikára az új ajtó kulcsát, és én is lenyeltem a beszerelés és betonvágó bérlés 45. 000.-os díját.
Végül is 100. 000.- helyett 115. 000.- lett a végösszeg, de ez is  belefért. Viszont biztonságos és esztétikus az új bejárati  ajtónk.

Miután öt kulcs járt hozzá, és öten  vagyunk a családban, megpróbáltam kulcsot másoltatni hozzá, de sehol nem volt olyan kulcs, amire le tudták volna másolni, a raktáráruház eladója
az importőrhöz irányított, aki azt felelte, hogy vegyünk bele egy olyan zárbetétet, amely több kulcsos, mert az eredeti olyan biztonságos, hogy SENKI sem tudja másolni.

A kulcs másoló cégnél meg kell említenem a a cég nevét ne haragudjon meg senki Mister Minit vállalta a kulcs másolását garancia nélküli feltétellel. Mondanom sem kell,
hogy hazaérve kipróbáltam az új kulcsot mely egyszer elfordította a zárat de ki már nem tudtuk venni a kulcsot belőle. Jó 30 perces harc után egyszer csak vissza fordult a kulcs így vissza vittem a kulcs másolóba,
hogy az nem működik mondtam az alkalmazott válasza a következő volt “Ez egy Kínai ajtó biztonsági zár és nincs hozzá megfelelő nyers kulcs.
Csak erre a kulcsra tudtam lemásolni ha nem működik vele akkor nincs mit tenni ki kell cserélni a zárat”

Csak pislogtam, de még benyeltem ezt az infót, és úgy gondoltam, hogy majd akkor cserélek kulcsot, ha kell. Addig meg minek. (közben okosok felhívták a figyelmemet,
hogy ha elveszik egy kulcs, akkor nem másoltatni kell, hanem zárat cserélni….milyen igaz…) 

Boldogan használtuk a kínai ajtót, naponta többször is (ugye), majd pontosan 25 hét, azaz fél év után elkezdett akadozni a zár, nem mindig nyílt ki elsőre, volt, hogy negyedik-ötödikre sem.
(érdekes, hogy sosem bezáródni nem akarnak a zárak, hanem kinyílni).
Elkezdtem előhalászni a papírokat, amit a vásárláskor kaptunk, majd újra megkerestem a raktáráruházat, ahol újra az importőrhöz irányítottak. 

És ekkor jött az első igazi megdöbbenés: a hívott számon előfizető illetve szolgáltatás nem kapcsolható. 

Megpróbáltam újra meg újra, hátha elgépeltem a számot, de nem. A hívószám nem létezik. A tudakozó sem ismeri.

A cég neve nem található a garancia papírjain.
Újra felhívtam az eladót, hogy ilyenkor mi a helyzet (még nyugodt voltam), de nem tudott segíteni.
Mentségére legyen mondva, hogy segített volna (egy új ajtóból kiszerelte volna a zárszerkezetet), de már nem forgalmazták ezt a fajta ajtót.
Adott viszont egy ötletet, hogy hívjak ki egy lakatost, aki megoldja pár ezer forintért a problémát. 

Igaz, hogy nem számítottam újabb kiadásra, mert mégiscsak fél éves termékről volt szó, de a szükség nagy úr. Felhívtam egy zárcsere tevékenységgel non-stop foglalkozó céget,
ahol egy kedves hölgy felvette az adataimat, majd küldött egy kollégát egy órán belül. 

A fiatalember első mondata a köszönés után az volt, hogy: “de hisz’ ez Kínai ajtó”.
Sajnos az ő cégük nem tud ehhez az ajtóhoz alkatrészt beszerezni, és ötlete sincs, hogy honnan szerezzek.
Nem tud rajtam segíteni, szét sem szereli, mert ugye minek… És ekkor ért a második megdöbbenés: a kiszállási díj 20.000.-, mert nappal van, amúgy este 8 tol 30.000.- 

A nyugalmam itt végleg elveszett.
Az számomra is nyilvánvaló, hogy a benzin nincsen ingyen, meg az autó kopása, stb., na de 20.000.- egy kiszállásért, amely Budapest tekintetében nem lehetett több oda-vissza utat számolva 50 km??? 

Közöltem a fiatalemberrel, hogy szívesen adok neki 3.000.-ot a kiszállásért, de többet nem.
Legnagyobb megdöbbenésemre szó nélkül elfogadta, majd elmenőben még megsúgta, hogy nem először kerül ilyen kellemetlen helyzetbe az áraik miatt, valamint az lesz a legjobb, ha kicseréltetem az ajtót egy normálisra….. KICSERÉLTETEM!!! A FÉL ÉVES AJTÓT!!!! 

Aznap éjjel nem aludtam túl jól.
Persze két nap múlva a feleségem kívül ragadt az ajtón, és újra ki kellett hívni egy gyors szolgálatot.
Természetesen egy másik gyors szolgálatot… 

Egy fiatal úr érkezett kb. 30 perc múlva, majd 1 PERC ALATT KINYITOTTA A BIZTONSÁGI AJTÓNKAT, beengedte a feleségemet, és mire hazaértem, kicserélte a zárbetétet.
Belegondolni sem mertem, hogy mennyi lesz a számla, hiszen most volt munkavégzés meg anyagköltség is…. 

Harmadik döbbenet:  a számla. végösszege 35.000- áfástól  mindenestül, a beszerelt anyagra vonatkozó garanciával együtt.
És még az ajtót sem vágta ketté…

Megérdemlik, hogy leírjam a nevüket:

Kínai ajtó zárcsere szolgálat:      

tel: 06 70 2000 400
Miután a munkát kifizettem, a fiatal úr elmondta, hogy valóban jobban járok, ha kicseréltetem az ajtómat egy hazai gyártásúra, amihez biztosan lesz mindig alkatrész. 

Nem húzom az időt, így is hosszú lett a poszt. Vettem tőlük egy új biztonsági ajtót, mely méretre készült, az én általam meghatározott színben, és kivitelben, és beszereléssel együtt nem egész 200.000. forintba került egy év GARANCIÁVAL. 

Soha többé Kínait. Semmiből. És semmit sem raktáráruházból!

 

 

 

Köszönjük.


Kínai ajtó Híreink

 

Folytatjuk Kínai ajtó zárcsere posztolásunkat mégpedig a következő munkával amely a minap került elvégzésre:

Az ügyfelünk azzal a problémával keresett meg minket,hogy van egy tíz éves Kínai ajtó a lakás bejáratán és a zár a cilinderbetét zárása után kézzel vissza nyomható tehát biztonság technikailag használhatatlanná vált.

Felkereste a gyártó céget aki már réges rég megszűnt létezni a címen ezért
felhívott pár konkurenciát akik kiszállás és munka esetleg zárjavításban nem is gondolkodva ajtó cserét ajánlottak 120.000 és 150.000 ft között.

Persze ez sokkal egyszerűbb mint utána járni beszerezni különböző ajtó típusok alkatrészeit , illetve nagyobb haszonnal zárható a munka menete esetenként az ajtó csere.
Ha nem járnak utána a megfelelő Kínai ajtó zárszerviz szolgálatot megkeresve akár ilyen módon is végződhet egy Kínai ajtó zárcsere mert mindent meg lehet oldani csak a
megfelelő szakembert kell megtalálni a feladatra.

Felmérésünk szerint a Kínai ajtó zárcserével pótolható minden esetben itt a fő zár egy nyelves szerelésű volt amelyet helyettesítettünk egy ajtó zárral amely három nyelvel ellátott.
Kompatibilitása 100% a biztonságtechnikai szint úgyszintén 100% ám de csere szavatossága már nem ilyen egyszerű.

Az új zártest záródási pontjai 3 cm rel feljebb kerültek ezért a befogadó oldalon némi átalakítás után záródhatott volna az ajtó csak a Murphy ott lihegett a vállunk felett.
Mégpedig a zárbetét csere által a régi kulcs nyaka vékonyabb volt ezért az új kulcsok beszorultak a cilindervédő gyűrűbe ezáltal gátolva a kulcs fordítását.

Természetesen a kulcs mindkét oldalából a megfelelő anyag mennyiség eltávolítása után már 100% ban működő képessé vált Kínai ajtó azonnal elvégzi a rá bízott feladatot.
Ha Kínai ajtó zárcsere, esetleg Kínai ajtó zárszerelés a feladat ne bízza a feladatot olyan szakemberekre akik azonnal ajtó cserét ajánlanak.


Mi vagyunk a nyugalom és biztonság kulcsa, hívjon hogy jól záródjon a napja!

Kínai ajtó zárcsere 06 70 2000 400 Non Stop

Kínai ajtó ár érték szegmensei

Bejárati ajtónak talán nem is olyan lehetetlen elképzelni ezt a formációt melynek igen sok hátránya ellenére több tízezer darab került beszerelése Budapest illetve Magyarország területén.

Kínai ajtók ár érték aránya még kerületenként is megoszlik mint az alábbi képeken látható melyet munkáink során különböző kerületekből szereztünk be. Sajnos a forgalmazok termékeinek működő képessége pont ilyen szórásban elemezhető,melyik távol keleti gyártó terméke,mióta áll a konténerben esetleg az értékesítő telephelyén.

Működésük szerint a legfőbb probléma a zárbetéteknél jelentkezik, beletörik a kulcs a zárba, majd a fő zártestek mennek tönkre ,ezzel egy időben a kilincs külső és belső egysége törik el, majd a belül ről működtethető alsó retesz törik el esetekben a zártestben lévő egység megy tönkre.

Ezek a hibasorozatok az ajtók beépítésétől számított 1-4 éven belül biztosan megjelennek. Érdemes még az ajtó csere előtt végig gondolni, hogy megéri e ezt a terméket alkalmazni,a biztonság érdekében csatasorba állítani vagy egy kisebb idő és összeg gyűjtésével minőségi termékek alkalmazását eszközölni.

A jó hír az hogy ezeket az egységeket,termékeket Kínai ajtó zárcsere autóink tartalmazzák,így nem kell megrendelni ,heteket várni a beszállításra.

Legyen szó zárcsere,zárnyitás,ajtó beállításról szakembereink a legmagasabb hozzáértéssel és tapasztalattal oldják meg a zár problémát.

Kínai ajtó zárcsere Pest megye területén: 

Budakalász, Budakeszi ,Budaörs, Csömör, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dunakeszi, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kamaraerdő, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pilisvörösvár, Pomáz ,Páty, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Taksony, Üllő, Üröm, Vecsés, 


Bármilyen Kínai ajtó zárcsere kérdése van szakembereink éjjel nappal állnak rendelkezésre szaktanácsadássál. Minden általunk beszerelt termékre 12 hónap garanciát biztosítunk melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztjuk alá !
Hívjon minket !

Kínai ajtó zárcsere 06 70 2000 400 Non Stop 

Kép:

Kínai ajtó zárcsere

Adatkezelési Tájékoztató